12 adet/grup Anime Titan Bronz Metal Kolye 2 Satırlar Cosplay Jewlery Güller rozet Kolye Aksesuarları

₺100.24

Stok durumu: Stokta var

w153


kolye Boyutu: 2.5*3.7 cm (1 cm = 0.394in) zincir Lenth: 42 + 6 cm ağırlık: 18g
~ tedarikçisi giriş biz kıdemli 6 yıllık tecrübesi ile fabrika tedarikçisi alibaba. mağazamızda ürünlerin Çoğu olduğunu stok. büyük sipariş, daha iyi toplu fiyat, biz daha iyi fiyat sunabilir veya express aracılığıyla ücretsiz kargo bizim düzenli müşteri için. Anything bir mesaj bırakabilirsiniz, biz 12 içinde size cevap verecektir saat. çalışma süresi: Amerika Brezilya (GMT-8): 17: 30 (pm)-2:30 (am); rusya (Moskova GMT + 4): 5:30 (am)-14:30 (pm) İngiltere Fransa (GMT + 1): 2:30 (am)-11:30 (am) ~ geribildirim eğer çok takdir bize olumlu geribildirim ve 5 yıldızlı rating yorum bırakın! herhangi bir sorun ile ilk bizimle irtibata lütfen, veya açılış anlaşmazlık veya nötr veya negatif geribildirim ayrılmadan önce sorunuz. bizim büyük zevk olacak eğer biz size verebilir heyecanlı Satın Alma deneyimi. biz içtenlikle Uzun Vadeli iş işbirliği başlatmak.

Etiketler:Ucuz 12 Adet/grup Anime Titan Bronz Metal Kolye 2 Satırlar Cosplay Jewlery Güller Rozet Kolye Aksesuarları, Yüksek Kalite 12 Adet/grup Anime Titan Bronz Metal Kolye 2 Satırlar Cosplay Jewlery Güller Rozet Kolye Aksesuarları, Çin Kolye Kolye Tedarikçiler.

Birim Tipi lot (12 parçalar/lot)
Paket Boyutu 20cm x 12cm x 5cm (7.87in x 4.72in x 1.97in)
metal renk Antik Bronz Kaplama
Marka Adı moontreya
Metal Türü Zamak
cinsiyet Üniseks
Kolye Türü Kolye Kolye
stil Moda
zincir Tipi Halat Zincir
malzeme Maden
Model Numarası SS10502
Şekil \ desen çapraz
Kolye Boyutu 2.5*3.7 cm
fonksiyon Mood Tracker
Uygunluk All Compatible
öğe Türü Kolye
İnce veya Moda Moda
Weight 18 g

Değerlendirmenizi yazın!

12 adet/grup Anime Titan Bronz Metal Kolye 2 Satırlar Cosplay Jewlery Güller rozet Kolye Aksesuarları

Değerlendirmenizi yazın!

İlgili ürünler